Diferents maneres d'ajudar

Fes-te soci/a


 

Amb una aportació periòdica ens ajudes a mantenir el servei del Telèfon de l’Esperança disponible pels qui ho necessiten: l'allau de trucades cada any augmenta i totes les donacions fan possible orquestrar tant la formació continuada dels nostres voluntaris, com el manteniment de les instal·lacions. Amb la teva col·laboració podrem garantir aquest servei per atendre l’extrema soledat, l’angoixa i pors o situacions crítiques de persones amb trastorns mentals. Ens truquen dia darrera dia buscant algú que redueixi el dolor que senten.

Fes un donatiu


 

Amb la teva col·laboració puntual de la quantitat que desitgis, podrem anar més enllà. Garantir el bon funcionament del servei del Telèfon de l’Esperança és la nostra missió, però necessitem també donacions puntuals per poder millorar com a Fundació. Crear nous projectes que reverteixin en les persones usuàries del nostre servei.


DONACIÓ PER BIZUM

  • Des de la teva app bancària en què tinguis Bizum actiu, selecciona l’opció d’enviar diners, escull el Telèfon de l’Esperança o introdueix manualment l’identificador 33444 i l’import que vols donar. En menys de 5 segons rebrem els diners i hauràs contribuït a ajudar amb la nostra tasca.

REBUT
DOMICILIAT

  • Si trieu aquesta opció, complimenteu les dades en el següent formulari:

XEC O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

  • 1.- Xec barrat a nom de Fundació Ajuda i Esperança,
    enviat a Av. Portal de l’Àngel 7, 4t, despatx 7
    08002 Barcelona
  • 2.- Transferència bancària al compte de Fundació Ajuda i Esperança, indicant el nom i NIF per l’emissió del rebut corresponent.
    La Caixa: ES34 2100 0837 9002 0029 8184
Certificat donacions

Llegat testamentari


 

Fins i tot quan ja no hi siguis pots continuar ajudant a les persones que necessiten una veu amiga. Persones que se senten soles, tenen por, angoixa o pateixen alguna malaltia mental. Fes-ho incloent a la Fundació Ajuda i Esperança en el teu testament i ajuda a les persones que viuen situacions límit.

No et preocupis si no és un gran patrimoni, qualsevol aportació suma per fer-ho possible. #semprehitrobaràsalgu.

Pots fer que el Telèfon de l’Esperança sigui hereva, cohereva o legatària del teu patrimoni, no importa si és gran o petit, qualsevol aportació es sempre benvinguda. Pots llegar segons els teus desitjos a FUNDACIO AJUDA I ESPERANÇA NIF: R5800402I i domicili a Avda. Portal de l’Angel, 7 4º/Q 08002-BARCELONA.

Contacta amb nosaltres per resoldre dubtes sense cap compromís o per ajudar-te en els tràmits legals.

 

Contacte

 

Beneficis fiscals de donacions 2020


 

Aquest 2020 s'ha aprovat un augment en els incentius fiscals de les donacions acollides a la Llei 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos al mecenazgo. La deducció s'incrementa en cinc punts percentuals amb efecte des de el 1 de gener de 2020.

El nou percentatge de deducció és del 80% per a donacions de fins a 150€. Si se sobrepassa aquesta quantitat, el donant es dedueix el 35% de la quantitat excedent. Això vol dir que qui dona 100€ pot deduir-se una quota integra de la seva declaració de 80€, per el que l'esforç econòmic reial serà tant sols de 20€. Si es donen 200€, el cost real de la seva donació serà de 72,50€ (al restar el 80% de 150€ y el 35% dels 50€ d'excedent). A més, aquest percentatge del 35% sobre l'excedent augmenta al 40% si en els dos períodes impositius immediatament anteriors s’han donat a la mateixa entitat por import igual o superior, en cada un d'ells, al de l'exercici anterior.

 

ENTRE TOTS HO FAREM POSSIBLE

Les vostres donacions permeten atendre tots els crits d’ajuda que arriben als nostres telèfons
i cuidar a les veus amigues que els acompanyen.

Scroll to Top