Idioma

Avís Legal de Donacions

Les seves dades seran tractades per la Fundació Ajuda i Esperança i pel seu servei de comunicació i orientació urgent i immediata anomenat Telèfon de l’Esperança de Barcelona amb la finalitat de poder gestionar el donatiu que farà, que li agraïm sincerament, i per a fer els certificats de deducció en la declaració de renda i la comunicació a l’AEAT. No seran comunicades a tercers ni s’utilitzaran per a cap altra finalitat.

Tal com estableix l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a administracio@telefonoesperanza.com o per correu postal a l’adreça: Av. Portal de l’Àngel 7, 4t, despatx 7    08002 Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les seves dades seran conservades durant dos anys, sent destruïts una vegada finalitzat aquest termini tret que continuï existint la relació que ens uneix o exerceixi el seu dret de supressió abans d’aquesta data.

Scroll to Top