Idioma

Suport Xat Joves

Suport Xat Joves: xat de suport emocional per a joves

Envia un missatge de Whatsapp per rebre suport i acompanyament emocional gratuït

Servei de missatgeria instantània en funcionament les 24 hores, els 365 dies de l’any

Es tracta d’un canal de comunicació confidencial i expert que ofereix ajuda i acompanyament a joves i adolescents en situacions de crisi emocional. A més, també és un espai d’orientació i suport a les persones properes (familiars, amics o amigues, equip docent, etc).

 

Com es pot accedir al xat de suport emocional per a joves? 

Envia un missatge de Whatsapp al 679 33 33 63

 

Amb qui parlaré?

Amb una persona orientadora voluntària formada per atendre situacions de crisi emocional i supervisada per professionals de la salut mental. Depenent de la problemàtica, et podem orientar o derivar cap a diferents serveis de la xarxa de recursos de la ciutat o bé a la xarxa sanitària pública.

 

Envia un missatge

 

Per què un xat de suport emocional per a joves?

El servei pretén posar el focus en la promoció de la salut emocional i la prevenció dels problemes de salut mental dels i les joves. S’ofereix acompanyament, suport i contenció emocional creant un espai de comprensió i no judici on poder expressar les preocupacions i el malestar que s’està vivint. Així mateix, també es dona suport i orientació a les persones properes del o la jove. Depenent de la problemàtica expressada, s’orienta la persona cap a diferents serveis de la xarxa de recursos de la ciutat, o bé a la xarxa sanitària pública, en cas que es detecti la necessitat d’una valoració, diagnòstic o tractament de salut mental especialitzats.

Aquest és un projecte que forma part del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022 i del Pla de xoc en salut mental per la covid-19, que es va aprovar amb una mesura de govern el mes de maig del 2021, i que impulsen l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Ajuda i Esperança.

 

 

Vols unir-te a l'equip el voluntariat?

Envia'ns les teves dades amb el formulari que trobaràs a continuació per començar el procés de selecció i formació o simplement per demanar-nos més informació. Us hi esperem!

Inscriure's al voluntariat

 

 

Scroll to Top